Щастие
Щастие е да бъда тук и сега,
това е моята истинска мечта.
С любимата жена хванати ръка за ръка,
да обиколим нашата родна България!
Не искам аз да ходя в чужбина,
да бъда с моята любов незаменима.
Да усещам ударите на сърцето и така,
сякаш са едно цяло с моето сега!
Тук е нашето място,нашата рода,
тук е мястото и на нашите деца!
Тук ще остареем заедно двамина,
а внуците ни покрай нас ще играят стара игра!
Не мърдам от корените си,от рода,
тук се родих ,тук живеят и мойте деца!
Тук сърцето ми бие с голяма тъга,
за България,за милата ми татковина!
Щастието за мен е тук,в България!
© Валентин Миленов Все права защищены