6.05.2018 г., 13:43 ч.

Щастие 

  Поезия » Философска
288 0 2

                Щастие

 

Щастие е да бъда тук и сега,

това е моята истинска мечта.

С любимата жена хванати ръка за ръка,

да обиколим нашата родна България!

 

Не искам аз да ходя в чужбина,

да бъда с моята любов незаменима.

Да усещам ударите на сърцето и така,

сякаш са едно цяло с моето сега!

 

Тук е нашето място,нашата рода,

тук е мястото и на нашите деца!

Тук ще остареем заедно двамина,

а внуците ни покрай нас ще играят стара игра!

 

Не мърдам от корените си,от рода,

тук се родих ,тук живеят и мойте деца!

Тук сърцето ми бие с голяма тъга,

за България,за милата ми татковина!

 

Щастието за мен е тук,в България!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??