Щастие
(Албена 1991 г.)
Вечер. Светлини. Мотори.
Играещи пламъци. Весели хора.
Замислен художник рисуващ картина.
И шум на листа, полъх на вятър.
Небето красиво тъмнее...
Звездите шептят : "Не забравяй..."
И някак наивно отсреща
на белия чист тротоар
млад юноша се усмихва.
И всичко цъфти,
всичко, събрано в една усмивка,
която те прави щастлив.
© Далия Все права защищены