20 апр. 2006 г., 14:15

Щастлив край 

  Поэзия
661 0 4

Разочарована от любовта,
хората намразих и света
вечно черен бе за мен,
ден след ден, ден след ден.
Изолирах се съвсем сама,
загубих вяра в любовта.
Сломена си стоях в нощта,
очакваща последната сълза.
Не беше ни една, ни две, ни три,
за миг животът ми се сри.
Във окови окована,
макар съвсем свободна.
В сърцето ми кървеше рана,
болеше мястото прободно.
Дори сред приятели добри,
чувствах се съвсем сама.
Нещо в мен не спира да гори-
пламъкът на любовта.
Забраних си да мечтая
и да прося любовта,
мъчейки се да гадая,
щастлив ли си без мен сега.
Но не можех аз да спра
съзнанието и ума.
Аз пазех спомени горещи,
от нашите любовни срещи.
Знам! Със спомени не се живее,
но споменът за тебе не бледнее!
Как просто ей така,
да изтрия нежните слова?
Как животът успя да раздели,
две изпълнени с любов души?
Вярата за теб аз съхранявах
от хорски упреци, лъжи
и ето, че и този ден настана,
над нас съдбата се смили,
сега сме само двама,
двама-АЗ и ТИ! :)

© Росито Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "...сега сме само двама,
    двама-АЗ и ТИ!"
    Това е смисълът на живота, повярвай ми! Другото няма значение! И наистина бъди различна! Само това има смисъл - да не си част от стадото!
  • Срам ме е да ти покажа моето първо...
    Бъди!
  • Случайно попаднах в този сайт и реших и аз да се пробвам да напиша нещоможе да не ви хареса,но все пак това е първото ми стихотворение
  • Роси, гледай смело напред!
Предложения
: ??:??