28 сент. 2011 г., 22:55

Щастлива любов 

  Поэзия » Любовная
696 0 3


Ти си огън в душата ми нежна,
моята мечта безкрайно красива.
Не мечтая богатство и слава,
и сънища сладки.
Искам сърцето ти мило и нежно,
любовта ти щастлива.
Бъди до мен в радост и тъга,
това е любовта.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??