28 sept 2011, 22:55

Щастлива любов 

  Poesía » De amor
697 0 3


Ти си огън в душата ми нежна,
моята мечта безкрайно красива.
Не мечтая богатство и слава,
и сънища сладки.
Искам сърцето ти мило и нежно,
любовта ти щастлива.
Бъди до мен в радост и тъга,
това е любовта.

© Онур Реджеб Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??