29 нояб. 2009 г., 21:57

Ще... 

  Поэзия
751 0 21

Ще изтупам тихо чувствата

от прахта на мислите.

Паяжините-съмнения

ще разкъсам и изчистя.

 

А прозорците на вярата

по-широко ще отворя.

И със птичките-надежди

цяла нощ ще си говоря.

 

На тъгата във бунището

страховете ще изхвърля.

И по-силна и пo-истинска

в себе си ще се завърна...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??