9 мая 2007 г., 09:11

Ще боли 

  Поэзия
636 0 1
Знаех си добре, че ще боли.
Заблуди ме с подъл чар!
В живота ми отново ще вали.
Оставаш на сърцето господар!

Знаех си добре и ме боли.
Излъгах се, отново съм сама!
Искам да целуна устните в зори...
Ето пак позната драма!

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??