22 нояб. 2013 г., 20:47

Ще бъда ничий 

  Поэзия » Любовная
374 0 0

Неотдавна я срещнах, а днес си тръгва –

светът с поредното празно сърце се сдобива.

Голямата любов сама себе си залъгва,

дори да знае, че клинът с клин се избива.

 

Заминаването ù не може да бъде възприето,

претърпяната загуба със смъртта граничи,

знам, че любовта е нож с две остриета –

но щом няма да съм нèин, ще бъда ничий.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??