28 мая 2012 г., 11:17

Ще бъда руса 

  Поэзия » Другая
494 0 4

Ще бъда руса

 

Обърках си боята за коса

и вместо кестенява, станах черна.

Не съм ли вече твоята жена

с усмивка нежна, с поглед благоверен?


Не паля във сърцето ти искри.

Не сме си мили, а до вчера бяхме.

Душата черна много ме боли.

За теб сега не съм лицеприятна.


Ако проблем е черната коса,

цветът ù, скъпи, лесно се променя.

Ще бъда утре руса, но дали

за нас ще дойде хубавото време?

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??