9 апр. 2023 г., 09:11

Ще бъда себе си 

  Поэзия » Философская
218 0 0

Ще бъда на чисто със себе си,

с човека до мен,

с небето, с морето,

с пясъка и вятъра в косите.

Ще падам, ще ставам,

с мечти ще пребъда.

Ще обичам и мен

ще обичат.

Ще бъда и лято и зима.

Ще дишам, ще тичам

и смехът ми игрив

ще трепти в тихата вечер.

Ще дарявам,

ще давам и ще получавам.

Ще творя, ще горя

и себе си ще раздавам.

Ще бъда на чисто със себе си.

Ще съм себе си.

© Силвия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??