Ще бъда на чисто със себе си,
с човека до мен,
с небето, с морето,
с пясъка и вятъра в косите.
Ще падам, ще ставам,
с мечти ще пребъда.
Ще обичам и мен
ще обичат.
Ще бъда и лято и зима.
Ще дишам, ще тичам
и смехът ми игрив
ще трепти в тихата вечер.
Ще дарявам,
ще давам и ще получавам.
Ще творя, ще горя
и себе си ще раздавам.
Ще бъда на чисто със себе си.
Ще съм себе си.
© Силвия Иванова All rights reserved.