Днес ни напусна Гого от Тоника!
Почивай в мир, певецо!
Ще останеш жив с песните си!
* * *
Любов! Тъй дълго в мене си била
с море, вълни и блясък върху мида.
Отпускам уморените крила
преди от този свят да си отида...
А спомените нека топъл бриз
от бряг на бряг да носи в незабрава.
Отивам си... Без тъжен послепис
в следите на отминалата слава.
Но някъде, дочули моят глас,
души да търсят порива си летен -
ще бъда песен, в нощния Бургас,
дори и в неусетното усетен...
R.I.P.
Ясен Ведрин
© Ясен Ведрин Все права защищены