10 июл. 2006 г., 23:00

Ще бъдеш сам 

  Поэзия
658 0 7


Прехвърлила крак върху крак,
на бара стоя срещу чаша мартини.
Край мене, във тежкия сив полумрак
проблясва цигара,която гори ме.

Изгаря душата ми.Тръпнещо стена.
Очите не виждат,но улавят дъха ти.
Телом си тук, а душата я няма.
Коя ли ще бъде нощес във съня ти?

В плен си на своята мъжка природа-
ловец и мъжкар във света на жените.
Колекция сбираш от женски трофеи,
но в скреж са обвити,и празни са дните ти.

Живееш така,но душата дълбоко
от страх и самотност зловещо там вие.
Огледай се.Ловния сезон е към края,
но у дома има ли кой с любов да те сгрее?

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??