16 мая 2006 г., 11:25

Ще има много пролети,зная 

  Поэзия
680 0 4
  • Ще има много пролети,  зная.
    Ще има късчета синьо небе,
    а на небето, като закичени,
    ще има облаци пухкави  - бели.
    И все така ще довява южнякът,
    топлият вятър, усмихнат и весел,
    ще лудува до късно палавникът,
    а после, като дете ще притихва.
    Ще разцъфтяват бели овошки
    и още люляци и теменуги.
    Ще има птичи песни и треви зелени
    край къщи и стари дувари.
    Ще има пролети и влюбени!
    Ще бъдем ли с теб между тях,
    или отдавна,  отдавна забравени,
    ще бъдем спомен или прах?
    Все едно, какво ще се случи.
    Казах, каквото желаех, мечтах.
    Дори любовта ми да не сполучи,
    нали обичах и себе си бях.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??