29 мар. 2011 г., 11:21

Ще изгоня тъгата от тебе… 

  Поэзия » Любовная
573 0 4

Ще изгоня тъгата от тебе…

Своя смях ще вплета във косите ти…

Ще разреша косата ти с гребена

от треперещи пръсти, които

топлината от теб да отнемат

и положат на моите устни!

И ще спре сякаш вечното време –

да не би този миг да изпуснем...!

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??