16 мар. 2008 г., 20:42

Ще мога ли? 

  Поэзия
920 0 3

Мога ли на инат да издържа,

мога ли... не зная, ти кажи.

Някак странно се получи

и аз дори не зная как се случи.

Любов и приятелство съединихме в едно,

трудно е така, знаеш го и ти.

Днес съм приятелка, а утре какво?

Казваш, че не можеш да си с мен сега,

казваш, има проблеми в живота,

но не знаеш как рани в мен света.

И как сега чувствата си да опазя,

как да бъда силна и сама,

дали на времето ще устоя,

да не те забравя и сама да продължа.

Объркана, не за първи път така,

не зная... вече не искам и да мисля!

Дай ми повод само да се моля,

на тебе вярна да остана,

приятелството като любов да съхраня,

но ще мога ли... не зная... не зная...

 

 

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми твоя стих Много е хубав
  • Праваа е Еми.Хубав стих.
  • От приятелството често се получава любов,но от любовта приятелство-трудно!
    Поздрав за хубавия стих!
Предложения
: ??:??