1 апр. 2010 г., 14:44

Ще открадна сълзите... 

  Поэзия » Другая
706 0 12

Дай ми всичките си беди,
безпомощността - болката си,
дай ми мълчанието и самотата си...


Ще открадна сълзите от очите ти,
няма да позволя да ти липсва нищо,
няма да позволя да плачеш,
бедите и болката си... дай ми ги,
самотата...

Дай ми анонимността си,
неуспеха...
моля те, дай ми мъката си,
любовта...

Ще те украся със щастие,
ще изпълня пътя ти с любов,
ако ме приемеш
за свой приятел...

Не свеждай погледа си в гняв,
бедите, отчаянието,
тревогите...
дай ми ги...

14.02.10 г.

 

 

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??