Apr 1, 2010, 2:44 PM

Ще открадна сълзите... 

  Poetry » Other
707 0 12

Дай ми всичките си беди,
безпомощността - болката си,
дай ми мълчанието и самотата си...


Ще открадна сълзите от очите ти,
няма да позволя да ти липсва нищо,
няма да позволя да плачеш,
бедите и болката си... дай ми ги,
самотата...

Дай ми анонимността си,
неуспеха...
моля те, дай ми мъката си,
любовта...

Ще те украся със щастие,
ще изпълня пътя ти с любов,
ако ме приемеш
за свой приятел...

Не свеждай погледа си в гняв,
бедите, отчаянието,
тревогите...
дай ми ги...

14.02.10 г.

 

 

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??