25 янв. 2009 г., 11:15

Ще се случи 

  Поэзия
723 0 8
Идват нови надежди.
Сбогом, стари кресла.
Пътят е като прежда,
ред е на младостта.

Ред е на свободата -
птица, да полети...
Светлината е злато,
с блясък е на мечти.

Слънце изгрява вече,
 гаснат ярки звезди.
Утрото е предречено,
 мракът ще изгори.

Вяра е нужна само.
Стига ни слепота!
Пак ще запеят камбани
химна на радостта... 


© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??