27 февр. 2011 г., 15:56

Ще Се Срещнем Отново 

  Поэзия » Любовная
613 0 1

В памет на Руси

(1978 г.-2008 г.)

 


Имах чувства към теб.
Зная, беше взаимно.
Просто нямахме шанс
да сме близо, интимно.

Писано ни било
един за друг да копнеем.
Платонична любов
безмълвно да изживеем.

Имахме само миг.
Днес те няма, но зная,
ще се срещнем отново
някой ден в безкрая.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??