Feb 27, 2011, 3:56 PM

Ще Се Срещнем Отново 

  Poetry » Love
614 0 1

В памет на Руси

(1978 г.-2008 г.)

 


Имах чувства към теб.
Зная, беше взаимно.
Просто нямахме шанс
да сме близо, интимно.

Писано ни било
един за друг да копнеем.
Платонична любов
безмълвно да изживеем.

Имахме само миг.
Днес те няма, но зная,
ще се срещнем отново
някой ден в безкрая.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??