22 июл. 2012 г., 17:48

Ще си остана тук 

  Поэзия » Другая
556 0 2

 

 

                 Ще си остана тук

 

 

             Аз тук ще си остана,

              като наивник стар,

              с живота на сирак.

             И всеки да замине -

             с омраза, с вик и рана,

             с любов и страх, и болка -

             като пребита врана -

             при всеки черен дънер,

             ще търся роден праг.

 

 

     

          

          

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Образно и мъдро! Харесах!
  • Кратко и ясно - поздравления! Обичам мъдри и кратки мисли.
Предложения
: ??:??