19 февр. 2009 г., 12:52

Ще сложа край 

  Поэзия » Любовная
680 0 0

Ще сложа край на таз измама,

ще сложа край на таз лъжа,

ще взема нещо във замяна,

ще взема твоята душа.

Без нея ще бъдеш сляпа

за силите на мрака,

без нея ще бъдеш робиня,

ще бъдеш слугиня.

Ще сложа край на таз измама,

ще взема твоята душа.

Без нея няма да познаеш

силата на любовта.

Ще бъдеш блудница във мрака,

ще бъдеш птица, без криле.

Ще молиш Бог отново

другата душа да ти даде.

© Галя Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??