Feb 19, 2009, 12:52 PM

Ще сложа край 

  Poetry » Love
679 0 0

Ще сложа край на таз измама,

ще сложа край на таз лъжа,

ще взема нещо във замяна,

ще взема твоята душа.

Без нея ще бъдеш сляпа

за силите на мрака,

без нея ще бъдеш робиня,

ще бъдеш слугиня.

Ще сложа край на таз измама,

ще взема твоята душа.

Без нея няма да познаеш

силата на любовта.

Ще бъдеш блудница във мрака,

ще бъдеш птица, без криле.

Ще молиш Бог отново

другата душа да ти даде.

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??