Не съм самодива,
не причаквай
във тъмното!
Сама ще пристана.
Ще съм твоя,
любяща и... раждаща.
Ще съм живия огън
в душата ти,
захарта и солта
на живота ти,
нежно цвете
в ръцете ти...
Не причаквай -
твоя съм - моя любов
необуздана...
© Галя Николова Все права защищены