23 сент. 2006 г., 16:30

ще те чакам 

  Поэзия
591 0 5

Гордост, нежност, ярост и гняв

всяка секунда с ново лице

ти си във всяко от тях

и пулсираш в мойто сърце.

Как успяваш без мен да живееш

безразличен и все така ням

и без огън в душата да тлееш

да забравиш за мене...аз знам

този страх да обичаш пак тук е

и разяжда те бавно отвътре

Не допускай от теб да отнеме

светлината че има и утре

във което аз пак ще те чакам

с много обич и топла усмивка

и когато в нощта те посрещна

остани в мойте дебри за почивка

© Зл Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??