12 авг. 2007 г., 11:42

Ще те купя  

  Поэзия
585 0 2
 

А ти ще струваш някой ден  безбожно,

макар и парцалив от чужди устни.

Ще искам да те купя - не е сложно -

душата ти грешеше заедно със моята.

© Обичаща Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??