5 янв. 2011 г., 19:02

Ще те търся 

  Поэзия » Любовная
802 0 10

 

 

                                    Аз ще те търся

                                    от изгрева до залеза,

                                    ще питам бързея,

                                    ще шепна тихи заклинания.

 

                                    Ако те има някъде далеч в безкрая

                                    на необятни километри разстояние -

                                    ще те открия по сиянието

                                    чисто на душата ти.

 

                                    Преспите дълбоки ще прегазя,

                                    стърнища дори да ме бодат,

                                    от ветровете няма да се пазя,

                                    порои силни няма да ме спрат.

 

                                    И знам, ще те открия -

                                    сред многото единствен!

                                    Аз бронята ти ще пробия

                                    и ще те видя неповторим и истински.

 

                                    Ще те докосна и ще те позная

                                    по очите, на мен обречени,

                                    по нежната извивка на устата,

                                    по топлината на думите изречени...

 

 

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??