10 апр. 2008 г., 19:51

Ще те убия... 

  Поэзия
868 1 3
 

Ще те убия...

 

Искам да бъда в черно -

шик и много модерно.

Искам да плача кръв,

да впия зъби в твоята плът.

Искам ръцете ми да са ледени

и с твоите да са вплетени.

Искам ковчегът да е твоя дом,

и да не чувам твоя стон.

Искам да разбия твоето сърце,

да си на дъното на Мъртво море.

Искам да си сляп

и с киселина залят.

Искам да останеш без душа

и ще ти я отнема ей сега.

Искам да не можеш да говориш

и със сълзи да се молиш.

Искам да си обесен,

за да не чуеш моята песен.

Искам да си прокълнат

затова, че си инат

и не спираш да ме обичаш,

и продължаваш в ЛЮБОВ да ми се вричаш.

Бъди проклет и сега умри,

в тоз час очите си ти затвори.

Така и не разбра,

че аз магьосница съм зла...

© Савина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • харесва ми
  • Много заплахи! Успокой се! Иначе ми хареса! Като цяло е страхотно!
  • Олеле... не ни прави лоши магии
    Човекът просто те обича!
    Дай му шанс!
Предложения
: ??:??