Ще те убия...
Искам да бъда в черно -
шик и много модерно.
Искам да плача кръв,
да впия зъби в твоята плът.
Искам ръцете ми да са ледени
и с твоите да са вплетени.
Искам ковчегът да е твоя дом,
и да не чувам твоя стон.
Искам да разбия твоето сърце,
да си на дъното на Мъртво море.
Искам да си сляп
и с киселина залят.
Искам да останеш без душа
и ще ти я отнема ей сега.
Искам да не можеш да говориш
и със сълзи да се молиш.
Искам да си обесен,
за да не чуеш моята песен.
Искам да си прокълнат
затова, че си инат
и не спираш да ме обичаш,
и продължаваш в ЛЮБОВ да ми се вричаш.
Бъди проклет и сега умри,
в тоз час очите си ти затвори.
Така и не разбра,
че аз магьосница съм зла...
© Савина Димитрова Всички права запазени