21 мар. 2008 г., 00:20

Ще те видя ли пак? 

  Поэзия » Любовная
1058 0 0
Нощта настъпва,
но ти не си до мен.
Сама в страст тръпна,
ще те видя ли някой ден?

Дали ще ме познаеш?
Нека жокер да ти дам,
аз същата съм като преди
с лик, усмивка и очи.

Волна птица съм в небето.
Витая в облаци - миражи.
Ще падна ли в твоите мрежи,
ще бъда ли пак твоята богиня?

© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??