ЩЕ ТИ ПРОСТЯ
Ще ти простя
ако само с мисъл
докоснеш моите сетива
Ще ти простя
ако си написал
поне веднъж
стихотворение в дъжда
Ще ти простя
греховно непростимото
ако ми простиш и ти
И милост ще поискам
от Всевишния
душите и телата ни
да опрости
© Силвия Андреева Все права защищены
ако си написал
поне веднъж
стихотворение в дъжда
Красиво е...