2 сент. 2009 г., 12:07

Щеше 

  Поэзия » Другая
420 0 4

Щеше да бъде! Повярвай!
Щеше да бъде!

Не любов.
Не фатално предначертаното сбъдване.
Не и баналният секс
между двама "приятели".
Не покълване
на романтична любов.

Подаряване на телата ни
щеше да бъде.

Аз, която
знам цената
на първородния грях,
щях да бъда.

Но тебе те нямаше там!
Беше разсъдил?

Не! Беше се влюбил!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??