2 sept 2009, 12:07

Щеше 

  Poesía » Otra
422 0 4

Щеше да бъде! Повярвай!
Щеше да бъде!

Не любов.
Не фатално предначертаното сбъдване.
Не и баналният секс
между двама "приятели".
Не покълване
на романтична любов.

Подаряване на телата ни
щеше да бъде.

Аз, която
знам цената
на първородния грях,
щях да бъда.

Но тебе те нямаше там!
Беше разсъдил?

Не! Беше се влюбил!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??