30 мая 2024 г., 11:24

Щом искаш 

  Поэзия » Юмористическая
78 0 0

Щом искаш във среднощен мрак

с жена да бъдеш във леглото,

засукал черният мустак,

на кораба издул платното,

 

от татко си вземи колата,

от майка си вземи съвет.

Закарай твоята позната

на кино или на балет.

 

След туй в апартамента тих

изпробвай нейната природа,

вълнува ли я нежен стих

или си мисли все за мода.

 

От отговора ще решиш

дали със ней да се заемеш.

държиш ли да я задържиш,

ръката и в ръце да вземеш.

 

Тез глупости недейте прави!

Те май съвет са на игумен.

Густо мъж да си достави,

ще трябва да е неразумен!

 

 

© Георги Янков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??