15 апр. 2017 г., 09:00

" Сила " (За сърцето) 

  Поэзия » Любовная
922 1 0

В подходящите ръце

ще се сгрее каменно сърце.

И лудо ще забие пак,

за да няма вечен мрак.

Бликнали сълзи от радост

със милувка той ще скрие,

а сърцето отново цяло

с другата половина ще забие.

 

 

В отговор на "Сила" .

създадено съвместно с А. Георгиев и Елена Гогова

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??