15.04.2017 г., 9:00 ч.

" Сила " (За сърцето) 

  Поезия » Любовна
935 1 0

В подходящите ръце

ще се сгрее каменно сърце.

И лудо ще забие пак,

за да няма вечен мрак.

Бликнали сълзи от радост

със милувка той ще скрие,

а сърцето отново цяло

с другата половина ще забие.

 

 

В отговор на "Сила" .

създадено съвместно с А. Георгиев и Елена Гогова

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??