11 февр. 2017 г., 00:02

Симбиоза 

  Поэзия » Любовная
263 2 0

Симбиоза

Локва. От емоции.
Бурна нощ на сънища.
Срещаме се в тях,
но там не се познаваме.
Разменяме си реплики,
неприлични за нас.
Сякаш в друго измерение
сега са умовете ни.
Твърде близки за приятели
и по-далечни за любов.
Не искаме и двамата
да бъдем в тази локва
от емоции.
Не е времето сега
да се къпем във страстта.
Далечна ни е, непозната е земя.
С теб не можем да сме гълъби,
оплели заедно гнездо.
С теб сме, всъщност, странна симбиоза,
където кръстосано е
нещо повече от приятелство
и по-малко от любов!

© А.А. Все права защищены

https://www.youtube.com/watch?v=rwMYcyo0slc

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??