23 июл. 2008 г., 20:24

Син на Слънцето и Луната 

  Поэзия » Другая
615 0 0
Син на Слънцето и Луната,
аз се лутам в мъглата.
Имам всичко и нищо,
имам душа...
Може би и любов,
и малко самота.
Син на Слънцето и Луната,
аз се лутам в нощта
и търся истина една.
Къде е тя сега?

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??