20 сент. 2014 г., 09:59

Синтаксис 

  Поэзия
428 0 2
Дали защото остарявам
и виждам залези след мен,
часовникът ми изостава
и се улавям упоен.

Превърнал съм се във мърморко
със прилагателното стар
и съществително без форма,
а подлога – ленива твар…

Не се издържам зад волана,
животът с мен е станал ад...
Навярно навика за вярност
те свързва още с тази гад…

Ала когато поглед вдигнеш,
дори за миг да не прощаваш,
пак виждам жерави в очите ти –
„Далечините обещават“!...

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Интересно!
  • "Ала когато поглед вдигнеш,
    дори за миг да не прощаваш,
    пак виждам жерави в очите ти –
    „Далечините обещават“!..."
    Жеравите в очите..., тях да ги има!
Предложения
: ??:??