30 мая 2010 г., 00:57

Синьо при мене е бялото в очите 

  Поэзия
806 0 2

Синьо при мене е бялото в очите

 

Синьо при мене е бялото в очите.

Не защото имам задни мисли;

не защото зле са ме орисали;

не заради гени от дедите ми;

 

не заради болка неизплакана;

не заради лош кошмарен сън;

не заради времето навън;

не заради орис недочакана;

 

не защото трябва ми лечение;

не защото някак съм различна.

Но когато в синьо си обичал

и в очите синьо отразено е.

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??