Синьо при мене е бялото в очите
Синьо при мене е бялото в очите.
Не защото имам задни мисли;
не защото зле са ме орисали;
не заради гени от дедите ми;
не заради болка неизплакана;
не заради лош кошмарен сън;
не заради времето навън;
не заради орис недочакана;
не защото трябва ми лечение;
не защото някак съм различна.
Но когато в синьо си обичал
и в очите синьо отразено е.
© Владислава Генова All rights reserved.