Сияние
Блести, блести душата ми в очакване ,
в съзерцание на съдбоносния повей,
отдалече покосяващ светлинки,
на струи бликащ от кармични дълбини.
Съчетание с блясъци в мъгли,
елмазени сърца в мечти, песен от
сияещи очи в екстазен сън - любовта оттам лети.
Звезди, звезди в небесата тъмни греят,
блещукат като скъпоценни камъни,
обшити в морско кадифе, на вселената са
перли, осветяващи цъфтежа на всяко дете.
Надежди, носещи се с плам, в метеорен
дъжд се скриват, херувими зад тях шептят
- в нечие сърце те ще се взривят.
Искри, искри целувката на двете огнени сълзи,
повея все тъй тегне в далечните, пробудени
от слънцето вълни - преображение в чувствата
на гълъбите, изворите вечни - нашите души.
Светулки над сънищата ни танцуват с
падащи листа и леки в свойта красота,
изпълват сливането в любовта.© Аз Мистик Все права защищены