9 сент. 2007 г., 15:05

Сияние от падаща звезда 

  Поэзия
809 0 28
Обичам тишината на нощта.
Луната най-златиста е тогава!
Забулените тайни от деня
излизат нощем с пелерина бяла!

Събуждат се зведите бледолики,
накичват се във моите коси!
От нас преливат чувствата ни скрити!
... Часовника минутите брои!

Обхождаш с пръсти тялото ми голо
и търсиш мойта влюбена ръка.
В очите ни сияние огряло,
от блясъка на падаща звезда!

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??