Сам-сама съм аз в света,
лутам се самотна през деня.
Сама съм... Една скитница в нощта.
Самотна като птица в клетка...
Прикована сякаш съм в решетка.
Сама се чувствам аз сега...
Сама... и нямам право аз на свобода...
Самичка съм в света, боря се за свобода!
Сама съм аз и сама ще умра, но в себе си
ще нося аз една мечта...
© Милена Колева Все права защищены