May 11, 2017, 10:02 AM

Скитница в ноща 

  Poetry » Love
540 1 1

Сам-сама съм аз в света,

лутам се самотна през деня.

Сама съм... Една скитница в нощта.

Самотна като птица в клетка...

 

Прикована сякаш съм в решетка.

Сама се чувствам аз сега...

Сама... и нямам право аз на свобода...

Самичка съм в света, боря се за свобода!

 

Сама съм аз и сама ще умра, но в себе си

ще нося аз една мечта...

 

​​​​

© Милена Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се отчайвай! Със сигурност, си потребна на някого и си струва за него да продължиш! Поздрави, Милена!
Random works
: ??:??