2 янв. 2010 г., 18:07

Скоба 

  Поэзия
617 0 0

Ти мислиш, че не мога да те имам ли?

Как лъжеш се във мен, нещастнико!

Нима не виждаш, че на хищница

душата нося по наследство?

 

Защо ме предизвика толкоз глупаво?

Каква пък беше тази демонстрация?

Аз имам сто лица за хубаво

и много още за кастрация!

© Мария Муладжикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??