12 сент. 2008 г., 22:08

Скрижали 

  Поэзия
411 0 1

Повярвах в скрижалите ти вечни,

построих им в душата си храм,

не бяха ли молитвите ми горещи,

че разруши ги живот ти сам?

 

Остави в душата ми руини,

на безверие и пустота,

как да повярвам отново в скрижали,

как отново да им храм построя?

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??