Аз съм скромна детелина,
несъвместима
с плевелите и с цветята!
Не мога с щира да се боря,
вкоренен е здраво във земята -
като борците... завзел е
всяка територия.
Вижте тази тука -
сочна тученица
каква снага наляла,
цялата страна заляла,
изпъчила си силиконовите цици,
като тези хубавици
по плакати и ефира...
място има само за бодила.
Той е средство ефикасно
за потентност... и във частност
да помага на онез канали,
пълни с еротични сериали.
Аз съм скромна детелина...
що ли още да ме има!!!
12.01.2011
© Румяна Все права защищены
Поздравления